Адреса:
бул. Босна и Херцеговина бр. 3
1000, Скопје, Македонија
Е-пошта:
Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.
Телефон:
+389 2 2600 605
Факс:
+389 2 2603 963
http://www.victoriasped.com.mk
Испратете е-порака. Сите полиња со * се задолжителни.
Останати информации:

Сектор складишта
објект ЈЦС Монмар Скопје
ул. 532 бр. 200
Индустриска зона Илинден
тел. +389 (0)2 2552 884
факс +389 (0)2 2552 884
email: nikolov@victoriasped.com.mk