Меѓународна шпедиција, транспорт и складишта

 
 

Царинско посредување, организација на транспорт по копнен, воздушен и поморски пат и сите пропратни работи околу прием и отпрема на стока, складиштење и дистрибуција

 
 
 
 
 

Кратко за нас

 

 
 
 
 
 
Водечка логистичка компанија во регионот.
 
 
 
 
 
Нудиме комплетни логистички решенија и услуги.
 
 
 
 
 
Работиме во доменот на царинење на стоки, дистрибуција и складирање.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Сектори

 

 
 
 
 
 
 

Магацин

 
Нудиме сместување, парцијално церинење и комплетна грижа за стока во високо опремен царински склад.
 
 
 
 
 
 
 
 

Царински сектор

 
Во Скопје за покривање на сите царински испостави вредно работи стручен кадар од 40 вработени. Не има и на аеродром и граничните премини Богородица и Табановце.
 
 
 
 
 
 
 
 

Транспорт

 
Организираме меѓународен поморски, воздушен и патен транспорт (FTL и LTL) пратки.
 
 
 
 
 
 
 
 

Финансии

 
После завршена целосна услуга става печат на комплетната услуга.
 
 
 
 
 
 
 
 

Наши услуги

 

 
 
 
 
 
 
 
Бродски транспорт
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Авионски транспорт
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Копнен транспорт
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Логистички услуги
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Имате потреба од нашите услуги?

 
Контактирајте нѐ уште денес!